Dineren in ''Rieu stijl'' (3 oktober 2020)

Geniet samen met uw geliefde, familie en vrienden van een luxe viergangendiner met live muziek gespeeld door een aantal leden van André Rieu’s Johann Strauss orkest!
Het team van André Rieu Travel en Château St. Gerlach bundelden hun krachten en zorgen dat u een onvergetelijke avond tegemoet gaat! Deze unieke avondbeleving is ook zéér geschikt voor uw zakenrelaties, medewerkers of collega’s.

In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Chateau St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met overweldigende schoonheid en grandeur. Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot hotelkamers en suites, huiselijke hotelappartementen en een restaurant.

Begin 2017 is Château St. Gerlach uitgebreid met het St. Gerlach Paviljoen, een aanvulling die het eeuwenoude landgoed complimenteert. De gebruikte materialen zijn geïnspireerd op het omliggende Limburgse land: mergel, hardsteen en eikenhout. Het diner wordt in het St. Gerlach Paviljoen geserveerd. Het team van St. Gerlach kookt met ingrediënten van het eigen landgoed en uit de regio. Gerechten die zijn bereid en gecreëerd door mensen met expertise en liefde voor het vak.

Programma

Om 18.00 uur wordt u verwacht in Château St. Gerlach en verwelkomd door een André Rieu Travel host.
Uw tafel wordt aan u toegewezen en het genieten kan nu volop beginnen!

Om 18.30 uur wordt gestart met het uitserveren van het viergangendiner, met live muziek gespeeld door een aantal leden van het Johann Strauss orkest.
Dit select groepje vormt samen het Maastrichts Salon Orkest (MSO). André Rieu begon in 1978 met het MSO. Hij trad ongeveer 18 jaar op met het MSO. Maar André wilde meer en richtte in 1987 naast het Salonorkest ook het Johann Strauss Orkest op. De rest is geschiedenis. In 2016 introduceerde André het nieuwe MSO bestaande uit vijf leden van het Johann Strauss Orkest: Frank Steijns (piano), Cord Meyer-Luesink (viool), Tanja Derwahl (cello), Gosia Loboda (viool), Roland Lafosse (contrabas). Met de originele kledij zoals tijdens concerten gedragen, zorgen zij voor een onvergetelijke avond met prachtige muziek tijdens het diner.

Inclusief

• Persoonlijke ontvangst door een André Rieu Travel host
• Culinair viergangendiner met live muziek gespeeld door een aantal leden van het Johann Strauss Orkest
• Na diner koffie & thee
• Parkeren

Exclusief

• Dranken tijdens het diner
• Dit dag arrangement is exclusief hotelovernachting!*
• Reis- en Annuleringsverzekering (niet mogelijk via André Rieu Travel)
• Reserveringskosten € 10 per boeking

* Wenst u ook een hotelovernachting in het prachtige Château St. Gerlach te boeken? Deze is op aanvraag en op basis van beschikbaarheid te reserveren via André Rieu Travel via 0031 (0)85-4880681 of via travel@andrerieu.com

Corona Maatregelen

Om de gezondheid van onze gasten en de gezondheid van onze teams te kunnen waarborgen, hebben wij een aantal zaken aangepast zoals bepaald door het RIVM. André Rieu Travel verzekert u dat het topprioriteit heeft om uw en onze veiligheid en gezondheid te waarborgen.


André Rieu zal zelf tijdens dit arrangement niet aanwezig zijn.
95pp