André Rieu Maastricht concert - Dinerarrangement "van der Valk" inclusief Rang 3 concert ticket

Samen met uw partner, familie en vrienden genieten van een compleet verzorgde "Rieu avond"? Uw zakenrelaties, medewerkers of collega's uitnodigen voor dit prachtige concert? André Rieu Travel zorgt er, samen met het team van Hotel van der Valk Maastricht, voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Let op! Dit dag arrangement is exclusief hotel overnachting.

PRIJS INCLUSIEF:
* Concert ticket rang 3 (naast elkaar)
* Parkeren
* Live cooking diner
* Onbeperkt drankjes tijdens diner
* Transfer Vrijthof (retour)


Uw compleet verzorgde avond begint bij de ontvangst in het sfeervolle Hotel van der Valk Maastricht (gelegen nabij de snelweg A2). Alwaar u kunt genieten van de vernieuwende Franse, Italiaanse en Oosterse keuken.

Uw avond zal starten met een ruime keuze uit verschillende amuses. Daarna kunt u genieten van een kop huisgemaakte soep van de dag, een ruim voorgerechten buffet met diverse samengestelde salades én een Live Cooking Salade station. Uiteraard horen hier ook koude vis-en vleesgerechten bij. Vervolgens zijn er uitgebreide keuzes met wok, vis-en vleesgerechten en pizza’s, die à la minute voor u bereid worden. Tot slot kunt u genieten van een heerlijk dessertbuffet met Venetiaanse ijsbar.

Na het diner wordt u, per bus, gebracht naar het centrum van Maastricht om te genieten van het prachtige concert van André Rieu. Na het concert wordt u weer naar het hotel teruggebracht.
Houdt u rekening met een maximale wandelafstand van 750m van de bus tot aan het Vrijthof. Bent u slecht ter been, of heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op.
177pp